Is dagenlang zonnen op een strand niets voor jou? Leer de wereld én andere mensen kennen met de groepsreizen van nosun.nl! Samen met andere enthousiastelingen trek je eropuit naar de mooiste bestemmingen die niet direct bekend staan om het aantal zonuren, zoals IJsland, Zweden en Zuid-Engeland. Ofwel: je gaat op een actieve groepsreis ergens in Europa, terwijl je je ervaringen deelt met de rest van de groep. Het maakt niet uit of je alleen bent of met z’n tweeën – of meer – deel wilt nemen aan een van onze groepsreizen.

Er gaat altijd een ervaren reisbegeleider mee, die jou van alles vertelt over bezienswaardigheden en wetenswaardigheden van het land. Want ben je ergens waar je nooit eerder geweest bent, dan wil je ook wat weten over een land. Daarom hebben wij bij onze groepsreizen altijd reisbegeleiders die deskundig zijn, die ervaring hebben in het gebied en die van een beetje actie houden.

Zo ben je met de groepsreizen van nosun.nl niet alleen in het gezelschap van anderen die die bestemming wel zien zitten, maar ook heb je een optimale vakantiebeleving! Wij staan voor actieve groepsreizen die met liefde en passie zijn samengesteld. Zodat we die passie kunnen overbrengen op jou als reiziger en je een nog specialere groepsreis krijgt dan je gedacht had. De mooiste vakantieherinneringen maak je met nosun.nl.