Categorie: Single reizen

Gezelschap met actie combineren met single reis

Ben je single en houd je van reizen? Combineer dit dan en ga mee op een single reis van nosun.nl! Zeker als je niet perse houdt van urenlang op het strand liggen bakken maar wel van iets zien van een land dat niet altijd letterlijk en figuurlijk in het zonnetje staat, dan ben je bij ons aan juiste adres.

Actief ontspannen in Zuid-Frankrijk, op avontuur gaan in de Zweedse wildernis of lekker rondreizen in Ierland: het is slechts een greep uit de mogelijkheden die nosun.nl biedt. Met een single reis combineer je gezelschap met actie. Want niet alleen kom je op de mooiste plekken die ook nog eens belicht worden door een ervaren en deskundige reisbegeleider, ook ben je in het gezelschap van gelijkgestemden. Namelijk allemaal mensen die net als jij single zijn en die er graat op uit trekken met een leuke groep.

Met een van onze single reizen geven we je de kans om nieuwe mensen en bestemmingen te ontdekken. Zonder dat je hoeft te wachten op die ene vriendin die eindelijk wel of toch niet mee kan op reis of die collega met wie je nu al wel zes keer achter elkaar op reis bent geweest. Neem een duik in het diepe en ga mee op single reis!

Op zoek naar een actieve vakantie om nooit te vergeten?

Ben je op zoek naar een actieve vakantie binnen Europa? Een vakantie buiten de gebaande paden, met gelijkgestemden, onder professionele begeleiding van enthousiaste reisbegeleiders die alle ins en outs van de bestemming kennen? Bekijk het uitgebreide aanbod actieve vakanties van NoSun.nl en boek een actieve vakantie die bij je past!

Een actieve vakantie in een kleine groep

NoSun.nl organiseert groepsreizen in kleine groepen van ongeveer 8 personen. Geen massa-reizen maar persoonlijke begeleiding zodat je optimaal én veilig kunt deelnemen aan de diverse activiteiten. Of je nu kiest voor het ruige Ierland, een ontdekkingsreis door vulkanisch Mallorca, een wandeltrekking door Noorwegen of voor een onvergetelijke canyoning en raft ervaring in Italië: bij NoSun.nl vind je voor elk land afwisselende en actieve vakanties zodat je optimaal kunt genieten van de mogelijkheden van het land en de activiteiten van je voorkeur.

Actieve vakanties bij NoSun.nl zijn betaalbare vakanties

NoSun.nl biedt kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Geen 5-sterren all-in resorts, maar vakanties waar je krijgt waar je voor betaalt. Deskundige reisbegeleiding, een onvergetelijk ervaring en kleine groepen met mensen die hetzelfde doel hebben: genieten van een vakantie die je niet snel zult vergeten.

Bekijk onze reisaanbod en reserveer je actieve vakantie online. Vragen? Stel deze dan snel en eenvoudig via de chat. NoSun.nl ziet je graag terug op één van onze bestemmingen!