Is jouw beeld bij een groepsreis nog dat van een gezelschap in een bus waarbij af en toe op een toeristisch plekje een koffiepauze is? Volg je de mevrouw met de rode paraplu?

Hoogste tijd om dat beeld eens bij te stellen. En daar helpt noSun.nl je bij! Dit zijn de groepsreizen voor mensen die actief willen zijn met een gezellige groep. Er zijn meer avonturen te beleven wanneer je dat samen met andere avonturiers doet. De groep is niet te groot met 8 personen, maar overzichtelijk zodat je elkaar wel leert kennen. Het accent bij de activiteiten ligt op samenwerking.

Een uniek concept is het ontbreken van een gids, je hoeft niet te volgen. Natuurlijk zijn er wel experts bij noSun, zelfs heel bevlogen en kundige personen. Maar zij zien zich als reisbegeleiders. En dat is opmerkelijk. Deze mensen bespeuren goed hoe de groepsdynamiek zich ontwikkelt. Ze dragen hun veelzijdige kennis van de plaatselijke cultuur en natuur over.

Met noSun leer je de mooiste plekken in Europa kennen. Van IJsland tot Kroatiƫ en van Lapland tot Schotland, er is genoeg te ontdekken. Wat denk je van icecaving, raften of langs een kraterwand lopen? Of loop je liever de West Highland Way?

Dat deze groepsreizen in een behoefte voorzien is steeds duidelijker. Reizen met noSun is een goede keuze, heel wat tevreden reizigers gingen je voor. En allemaal gaven ze een mooie pluim voor de reisbegeleiding! Dus neem een kijkje op noSun.nl.