Ben je op zoek naar een actieve vakantie binnen Europa? Een vakantie buiten de gebaande paden, met gelijkgestemden, onder professionele begeleiding van enthousiaste reisbegeleiders die alle ins en outs van de bestemming kennen? Bekijk het uitgebreide aanbod actieve vakanties van NoSun.nl en boek een actieve vakantie die bij je past!

Een actieve vakantie in een kleine groep

NoSun.nl organiseert groepsreizen in kleine groepen van ongeveer 8 personen. Geen massa-reizen maar persoonlijke begeleiding zodat je optimaal én veilig kunt deelnemen aan de diverse activiteiten. Of je nu kiest voor het ruige Ierland, een ontdekkingsreis door vulkanisch Mallorca, een wandeltrekking door Noorwegen of voor een onvergetelijke canyoning en raft ervaring in Italië: bij NoSun.nl vind je voor elk land afwisselende en actieve vakanties zodat je optimaal kunt genieten van de mogelijkheden van het land en de activiteiten van je voorkeur.

Actieve vakanties bij NoSun.nl zijn betaalbare vakanties

NoSun.nl biedt kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Geen 5-sterren all-in resorts, maar vakanties waar je krijgt waar je voor betaalt. Deskundige reisbegeleiding, een onvergetelijk ervaring en kleine groepen met mensen die hetzelfde doel hebben: genieten van een vakantie die je niet snel zult vergeten.

Bekijk onze reisaanbod en reserveer je actieve vakantie online. Vragen? Stel deze dan snel en eenvoudig via de chat. NoSun.nl ziet je graag terug op één van onze bestemmingen!