Ben je single en houd je van reizen? Combineer dit dan en ga mee op een single reis van nosun.nl! Zeker als je niet perse houdt van urenlang op het strand liggen bakken maar wel van iets zien van een land dat niet altijd letterlijk en figuurlijk in het zonnetje staat, dan ben je bij ons aan juiste adres.

Actief ontspannen in Zuid-Frankrijk, op avontuur gaan in de Zweedse wildernis of lekker rondreizen in Ierland: het is slechts een greep uit de mogelijkheden die nosun.nl biedt. Met een single reis combineer je gezelschap met actie. Want niet alleen kom je op de mooiste plekken die ook nog eens belicht worden door een ervaren en deskundige reisbegeleider, ook ben je in het gezelschap van gelijkgestemden. Namelijk allemaal mensen die net als jij single zijn en die er graat op uit trekken met een leuke groep.

Met een van onze single reizen geven we je de kans om nieuwe mensen en bestemmingen te ontdekken. Zonder dat je hoeft te wachten op die ene vriendin die eindelijk wel of toch niet mee kan op reis of die collega met wie je nu al wel zes keer achter elkaar op reis bent geweest. Neem een duik in het diepe en ga mee op single reis!